Vähän jäänyt blogin kirjoittaminen...

Käytiin siis koko "lauman" voimin tokoilemassa. Miksu aloitti voittajassa. Miksu teki liikkeet tosi hyvin, oli reipas ja iloinen ja teki kaiken. Metallinoudossa ja tunnarissa ei vaan meinannut kapulat löytyä ruohikosta. Ruudusta täys kymppi! Kaukkaritkin aivan upeasti, ysi :) Paikallamakuu tehtiin vikana, ja siitä sitten nolla, kun Mic nousi ihan loppuajasta seisomaan jotta näkisi paremmin mitä viereisessä kehässä puuhaillaan, kun joku iloinen koira teki siellä liikkeitä. Siitä siis nolla, höh. Kympillä olisi ollut ykköstulos, nyt kolmonen, pisteitä 217,5.

Allin kanssa oltiin ekassa EVL:n kokeessa. Kaikki muu meni ihan ok, onhan tuo vielä tosi epävarma uusien liikkeiden kanssa, paitsi ohjatusta odotetusti nolla. Lähti kyllä tosi hienosti oikealle kapulalle! Mutta sitten iski epävarmuus... Pisteitä tuli 220 eli III-tulos. Ihan kivasti, ottaen huomioon että alkuviikon treenien perusteella olin perumassa tulon kokonaan.

Fanny kävi Yran kanssa taas ALOssa. Yra teki liikkeet ihan kivasti. Ei se sitä paremmin niitä voinutkaan tehdä, kun Fanny on viimeksi treenannut joskus keväällä. Kyllä Yra muisti liikkeet, seuraaminen vaan on aika surkeaa. Riitti ykköstulokseen! 163p, sijoitus ehkä 9 paristakymmenestä koirasta.
Nyt saisivat sitten siirtyä avoimeen, mutta jäävät keräämään koularin.