Kotipihalla kokeilin Miksun kanssa tunnaria ja kaukoja. Tunnari tosi hieno, haisteli kaikki läpi ja palasi oikealle ja toi sen :) Sitten kaukot. KERRANKIN heti ensimmäisellä malttoi kuunnella, kaikki vaihdot oikein ja ensimmäisellä käskyllä, eikä siirtynytkään mainittavasti (vaikka aina hieman, kun steppailee). Lopetin siihen kun olin niin tyytyväinen :P Palkkana tavallista kuivamuonaa, nuo kun ovat niitä liikkeitä joissa Micie _ei_saa_ olla liian innostunut.

Allin kanssa myös tunnari kotipihalla. Haisteli tosin hyvin kaksi kapulaa kunnes löysi oman ja toi sen :) Sitten mentiin läheiselle kentälle katsomaan missä kunnossa Allilla on voittajan liikkeet. Ensin seuraaminen, aivan lyhyt pätkä mihin kuitenkin kuului käännöksiä ja paikallaan siirtymiset. Tosi hienoa, ei enää editänyt niin pahasti kun vielä jonkin aikaa sitten. Kontakti enimmäkseen hyvä, yhdessä käännöksessä katosi hetkeksi. Liikkeestä istumisessa jäi ensin maahan, sitten hyvä istuminen. Luoksetulo aivan uskomattoman hieno. Lähti vauhdilla, jäi seisomaan kuin tatti, lähti taas vauhdilla, ensimmäisestä käskystä puolittaiseen makaamisasentoon, käsimerkillä alas asti (ei olla kuin muutaman kerran harjoiteltu, uskomatonta että noinkin hyvin!). Vähän kokonaisuutta haittasi että sivulle tuli vähän huonosti, jäi turhan eteen. Mutta kuitenkin upeeta. Ruudussa sitten on paljon tekemistä. Alli lähti kyllä kuin tykin suusta, juoksi ruudun sivulta noin 20m ruudun ohi :D Lopulta meni ruutuun ihmettelemään merkkejä. Maahanmeno hyvä ja pysyi hyvin paikallaan. Seuraamaan tuli vauhdilla mutta sen seuraamisen sitten edisti oikein kunnolla. Ruudun kaikki osat siis kaipaavat harjoitusta. Metallinouto hyvä, ei mitään ongelmia tarttua kapulaan, mutta luovuttaessa Alli varoi etten vain kolhisi sitä ällökapulaa sen hampaisiin. Kaukoissa Alli katseli viereistä futismatsia, eikä oikein keskittynyt. Asennonvaihdot todella hienot, ei siirtynyt ollenkaan paikaltaan, kaksi vaihtoa vasta toisella käskyllä. Hyppyestettä ei ollut, eli sitä ei päästy harjoittelemaan (ei edes vielä olla harjoiteltu). Lopuksi otettiin vielä helppoa "ruutua" (tötsien välistä juoksua). Vaikka en pahemmin palkannut liikkeiden välillä, oli virtaa aivan riittämiin. Tuo meinasi alkaa repimään hihaani kun tehtävät loppuivat ja hyppii muutenkin päin. Palkkana oli Allille tavallista kuivamuonaa, ruutua leikittiin sitten palloilla.

Pitäisi jaksaa tehdä sama Micielle, mutta se on niin paljon vaivalloisempaa, kun pitäisi jaksaa panostaa siihen motivointiin niin paljon enemmän kun on tuollainen pitkä sarja :P