Aloitetaan huonoilla uutisilla...

Miksun pistesaalis voittajaluokasta oli peräti 51,5 pistettä (/320). Nollat kaikista muista paitsi kahdesta liikkeestä + kokonaisvaikutuksesta. Paikallamakuussa oli noussut istumaan (märkä nurmi + otti paljon häiriötä ympärillä olevasta metelistä). Seuraaminen 6,5. Ihan ok, iloisuus ja kontakti puuttui melkein täysin, mutta pysyi mukana ja teki askeleetkin yllättävän hyvin ottaen huomioon osaamistason. Istumisessa jäi ensin seisomaan, toisesta käskystä kävi maahan. Luoksetulon teki yllättävä hyvin, ensimmäisestä käskystä tuli ja myös pysähdykset ok. Mutta tuli ravia. Ruudusta neidillä ei ollut mitään hajuja. Odotettavissa. Hyppynoudossa jäi jostain syystä ensin haistelemaan estettä, sitten hyppäsi, haki vastahakoisesti kapulan ja kiersi(!) esteen. Metallikapulaa, josta ei ole koskaan ennen välittänyt, ei suostunut ottaa suuhun. Olisikohan ollut liian kylmä ja märkä siinä ruohikolla? Tunnariin olin suht tyytyväinen. Neiti lähti etsimään, haisteli kapulat läpi (jess!), nosti oman ja lähti tuomaan. Mutta pysähtyi vielä viimeisen kapulan luo, pudotti oman ja toi väärän. Harmi, mutta se siis kyllä osaa tämän. Kaukoissa arpoi aluksi asennot miten sattui, kolme vikaa teki oikein ja hyvin. Tuomarin kommentti: "tästä pääsee vain ylöspäin". Ja mehän jatketaan...

Alli teki ihan kivan tuloksen, 165p ja ykkönen. Neljäs koe ja neljäs ykkönen, hieno koira :) Joskin se teki virheitä ja otti häiriötä, mutta nuorihan se vielä on. Jotain pitäisi kuitenkin keksiä... Paikallamakuun saimme uusia, kun viereinen koira kiipesi Allin selkään. No, sellaista sattuu kun on tuollainen hurmaava aussie-neiti. Saatiin sitten 10. Seuraamisen lopussa Allin huomio ihan muualla. Siitä 7 :( Maahanmeno 9, hyvä miun mielestä. Luoksetulossa tuli nopeasti ja jopa pysähty, joskin pysähdys oli huono. Itse olin yllättynyt että teki noinkin hyvin. Siitä 7.
Seisominen 10, hieno. Noutaminen 9, vino luovutus? Kaukot 6 :( Keskittyi vain minun takana pellolla riehuviin koiriin, juuri ja juuri sain tekemään asennonvaihdot. Estehyppy 9, vähän kolahti esteeseen. Kokonaisvaikutus 8. Kyllähän tuossa tuli melko turhia pistemenstyksiä jonkin verran, varsinkin nuo kaukot ja seuraaminen on sellaisia jotka tuo osaa paljon paremmin. Mutta ykkönen on ykkönen :)

Seuraavat kisat vasta marraskuussa, nyt on aikaa treenailla :)

Canidaen. joukkue varmaan kiitos Micien viimeinen. Ninja-villis teki hienoa työtä alossa, 140p vaikka paikallamakuu 0.