Eli kolmatta talvea agilityillään purina arenalla.

Radat oli aika perusratoja. Mutkia, suoria, keppejä, putkia ja keinu. Micie teki koko tunnin ajan melkein pelkkää virheetöntä rataa, kouluttajalla taisi olla ongelmia kun ei keksinyt mitään korjattavaa? Yksi rima tuli treenin aikana alas, ja kerran ohjasin ohi esteen mutta jatkettiin kuin mitään ei olisi tapahtunut, kun eihän se Miksu mitään virhettä tehnyt kun itse näytin jo seuraavaa estettä.
Miciellä oli tosi kiva vauhti päällä, ei tarvinnut ollenkaan tsempata. Hirveätä meteliä tuo kyllä piti taas vaihteeksi, taitaa olla vielä hauskempi metelöidä hallissa kun ääni oikein kuuluu ;) Lopputreeneistä kuten tavallista vauhti vähän hiljeni, mutta intoa oli edelleen vaikka kuinka. Micie on aina ollut paljon parempi hallissa kuin ulkokentällä, en tiedä johtuuko se itse hallista vai siitä että talvikaudella kun siellä treenataan on yleensä viileämpää.

Ilmoitin Micien agilitykisoihin Kirkkonummelle 21.10, sitä seuraavana viikonloppunakin olisi tarkoitus kisata, mutta kun minikolmoset aloittaa, enkä millään jaksaisi herätä niin aikaisin... Saa nähdä mennäänkö.