Eka harjoiteltiin erillisenä kahta hyppyä ja suoraa putkea. Otettiin kahta mulle ihan uutta ohjauskuviota, pakkovalssia ja twistiä. Tuntuipa kamalalta sähellykseltä yrittää oppia, kun vielä oli Alli mukana eli piti liikkua aika ripeästi takaperin ja sivusuuntaan ja miten ikinä, olin ihan solmussa :D Enkä kaikin lisäksi edes muista kumpi kuvio oli kumpi, kun nyt tarkemmin mietin; toinen meni kuitenkin paremmin kuin toinen ;)

Sitten rata jatkui. Oli suoria putkia joista tiukkoja käännöksiä (kasi kahden suoran putken välissä), siitä A:lle. Alli irtosi niin hyvin putkiin että sain sen lähetettyä niin että ehdin tehdä persjätön ennen A:ta, mikä oli yllätys. En ollut olettanut ehtiväni niin hyvin, mutta tuo pikkupaimen ei pahemmin mun apua tarvitse... A:lta täyskäännös kepeille. Onnistuin möhlimään sen niin pahasti että Alli meni sisään VÄÄRÄSTÄ VÄLISTÄ!! Sellaista ei koskaan tapahdu, mutta en jättänyt Allille tilaa. Uusittiin rata ja ohjasin kepeille ihan yhtä huonosti, mutta Alli tunki ilkeästi mun ohi oikeaan väliin :P
Oli tosi kiva ja monipuolinen rata. Ja tuo koira on aivan mahtava ja irtoaa upeasti. On kyllä ilo ohjata, kun alkaa pikkuhiljaa sujua :)
Ja ennenkaikkea Allin silmät ihan kiilsi onnesta kun pääsi taas hommiin. Oli kyllä tosi kivat treenit :)