Maanantaina Miciellä oli TOKO-treenit. Aiheena noudot. Olin unohtanut ottaa omat kapulat, ja ohjaajilla oli vain jättikapuloita. Micie ei tykännyt ollenkaan jättikokoisesta metallikapulasta, mutta lopulta suostui hakemaan. Pitää alkaa harjoitella erilaisilla metalleilla, kun kisoissa tuskin kuitenkaan aina löytyy juuri samanlaista kuin meiltä kotoa. Tunnarin Micie teki hienosti, kapuloita oli kolme, Micie haisteli kaikki läpi, palasi oikealle ja toi sen :)

Tiistaina otin Allin Micien sijasta agitreeneihin, kun keskiviikkona Alli ei pääse omaan agiinsa. Harjoitus oli vähän liian vaikea Allille, mutta jotenkuten selviydyttiin. Puomin kontaktit teki hyvin, sekä renkaan. Allilla oli hauskaa kuten tavallista :)

Keskiviikkona oli Allin BH-koe. Neiti selvitytyi hienosti. Seuraamiset meni ihan jees, ihme että jaksoi niinkin hyvin pitkät matkat. Henkilöryhmät menivät hyppimättä. Ohjaaja vaan sähläsi joissain kohdissa, olin ihan pihalla... Liikkeestä istuminen oli varmaan paras minkä Alli on koskaan tehnyt, luoksetulossa törmäsi ja eksyi jonnekin oikealle sivulle kunnes löysi suoraan sivulle. Paikallamakuun pysyi tosi hienosti. Kaupunkiosuuskin meni yllättävän hyvin. Yhden lenkkeilijän kanssa olisi mielellään lähtenyt lenkille, ja kun jätin tolppaan kiinni Alli lauloi pienen valitusvirren, mutta viis veisasi ohi menevästä koirasta. Eli hyväksytty BH-koe takana.

Torstaina kaatosateessa agilityä Allin ja Fannyn+Yran kanssa. Fannylle tein radan joka koostui pelkistä valsseista, kun tämä oli ollut vaikeata. Nyt osasi ohjata hienosti Yraa. Yra teki rataa vauhdilla ja kuunteli hyvin. Vaikka Fanny teki valssit hyvin ja nopeasti, Yra meinasi silti olla nopeampi. Tuskin olisi itsekään ehtinyt sen paremmin. Allin kanssa aloiteltiin keppejä kujamenetelmällä, jos sen näin saisi tekemään ne itsenäisemmin. Hyvin tuntui äkkäämään vaikka kepit lopuksi olivat jo niin lähellä että joutui melkein pujottelemaan. Juoksi itsenäisesti loppuun asti. Katsotaan miten tämä tästä jatkuu. Yralle ei kuja ollut yhtä tehokas, luulen että sen kanssa kepit menevät paremmin perille ihan "perinteisellä" tavalla, eli kädellä viemällä.