Eipä olla taas kummempia puuhailtu. Tiistaina oli Miksulla treenit, oli kuten yleensä kesällä onkin. Radat virheettömiä mutta hitaita. Torstaina otin Allin mukaan Inkoon treeneihin, kuten arvasin meitä ei ollut kovinkaan montaa. En kyllä tiedä kannattaako minun Allin kanssa pahemmin itsekseni treenata. En osaa ohjata sitä sitten yhtään. Alli-parka. Lisäksi näyttää siltä että Micie menee TOKOssa voittaja-luokkaan 27.8. Että aikaa ei ole kovinkaan paljon treenata ne uudet liikkeet kuntoon. Ongelmallisin taitaa olla ruutu. Hyppynouto saatiin kerralla kuntoon, nouto kuin noutu, kun Micie kerran sen noudon oppi ei ole ollut pahemmin väliä mitä ja miten pitää noutaa.
Näyttelykehiä vältellään Miksun kanssa nyt pitkän aikaa, päätin sitten nyppiä siitä lyhytkarvaisen. Olen aina halunnut nähdä minkä näköinen karvaton westie on, ja Miksun ei kuitenkaan ollut tarkoitus käydä näyttelyissä pitkään aikaan.

Yra ilmoitettiin Helsinkiin näyttelyyn 3.9, ennen sitä pitäisi totuttaa tuo hyvin pippurinen pieni neiti ihmis- ja koiravilinään. Torstaina meillä kävi mökillä tuttu saksanpaimenkoira. Telmivät ja uivat Allin kanssa ja pitivät hauskaa. Mutta Yra kiehui, että kehtaakin tulla meidän mökille! Tuo on kyllä niin ihme koira, ellei ole aikaa tutustua tarkemmin Yraan, niin ei varmaan voi uskoa miten nöyrä, seurallinen, leikkisä, ihmisrakas koira se onkaan. Vieraat koirat saavat vain murinaa osakseen jos uskaltautuvat neidin lähelle, jos aikaa on niin pikkuhiljaa Yra kyllä ystävystyy. Neiti ei kyllä koskaan ole joutunut tappeluun. Vieraat ihmisetkin ovat ihan tyhmiä Yran mielestä. Tutut ovat sitten niin rakkaita! Serkkuakin Yra oli halannut monta minuuttia kun oli tullut "pelastamaan" koirat jotka oli jätetty yksin sisälle mökkiin. Ja Yra on aina änkemässä viereen ja rapsutettavaksi, nukkuu mieluiten ihan kainalossa ja vaikka peiton alla, inhoaa aikaisia aamuja ja on tuollainen laiskottelija.
Neiti onkin puskassa kasvanut, nyt ollaan siskon kanssa sovittu että aina kun menen jonkun koiran kanssa jonnekin, saan ottaa Yran mukaan. Nyt alkaa pikkuneidin olla jo aika aikuistua ja nähdä maailmaa.