Miksun treeneissä kävi tänään neiti auspai, ja tällä kertaa oli vähän helpompia ratoja, vaikkei niitäkään helpoiksi voi sanoa. Mutta sujui kyllä, ehkä sitä on talven aikana alkanut tottua tuon kouluttajan kivoihin mutta ei-niin-helppoihin ratoihin.

Rimoja tuli jonkin verran alas, varsinkin ekalla radalla. Neidillä oli vähän kiire. Mutta selviydyttiin oikein melkein jokaisesta radasta, kerran itse mokasin ja Alli ajautui muurille hypyn sijaan. Kepitkin sujui vasemmalta, joskin vähän hitaammin ja hypähdellen, ei ihan yhtä hienosti kuin oikealta puolelta. Hyppykiemuroista Alli selvisi kunnialla, kuunteli hyvin ja varsinkin viimeisillä radoilla ei kaarroksetkaan enää ollut niin järkyttävän pitkiä. A:n kontakti meinasi pari kertaa jäädä tekemättä, tai oikeastaan Alli kyllä yritti vaan ei meinannut ehtiä pysähtymään. Että ihan tyytyväinen niihinkin, pitää vaan muistaa ajoissa jarruttaa Allin vauhtia, kun se radalla pääsee sellaiseen vauhtiin ettei itse sellaista muista. Sekin oli hienoa että Alli EI mennyt ansaputkeen vaikka oli ihan tyrkyllä :)

Periaatteessa Allilla olisi mahdollisuus nollaan, mutta kyllä se on tosi epätodennäköistä. Kun melkein joka radalla tulee ainakin joku rima alas, vaikkakin yleensä koska en itse osaa ohjata ja häiritsen. Ja jos ei rima niin hylky, ja kontaktivirhekin voi tulla, tai sitten törmään koiraan. Tai kepeillä kiireessä joku väli... llähän niitä virheitä ehtii kummasti tulla sen 30-60 sekunnin aikana. Ihan uskomatonta kun ajattelee mitä kaikkea siinä ajassa voikaan tapahtua.

Keskiviikkona menen varmaan Yran kanssa treeneihin, kun Y ja Fanny ei viime viikolla päässyt treeneihin, eikä nytkään perjantaina, ja maanantaina olisi tarkoitus taas startata pikkuneidin kanssa :) Jännittää...